Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Icebreaker

    Icebreaker, Ben Lecomte ja uintiseikkailu Tyynenmeren jätepyörteen läpi

    Icebreakerin Move to Natural ja The Vortex Swim lanseeraasivat kesäkuussa 2019 eeppisen matkan Tyynellämerellä. Pitkän matkan uimari Ben Lecomte aloitti Icebreakerin sponsoroimana 300 meripeninkulman pituisen uintimatkan Hawaijilta Tyynenmeren jätepyörteen läpi aina Kaliforniaan saakka. Tämä edustaa maailmassa vuosittain tuotettua 300 miljoonaa tonnia muovia.

    Missiona on lisätä tietoisuutta merien kauhistuttavasta muoviroskatilanteesta. Tyynenmeren jätepyörre on valtava pyörivä roskalautta, jonka on tällä hetkellä arvioitu olevan noin kuusi kertaa Ranskan kokoinen ja sisältävän noin 80 000 tonnia muoviroskaa. Yli 35 % meressä olevasta muoviroskasta tulee synteettisistä tekstiileistä. Huolestuttavinta tässä on se, että näistä irtoaa mikrohiukkasia, jotka päätyvät kalojen kautta elimistöömme. Uusiseelantilainen Icebreaker on jo yli 24 vuoden ajan kehittänyt luonnonkuitupohjaisia vaatteita. Icebreaker pyrkii vähentämään tai täysin korvaamaan kaikki synteettiset materiaalit omissa tuotteissaan vuoteen 2023 mennessä. Luonnonkuidut ovat uusiutuvia ja tukevat kestävää kehitystä. Ne ovat parempi vaihtoehto synteettisille materiaaleille, sillä luonnonkuiduista ei vapaudu synteettistä mikrokuitua pesussa. 

    Icebreaker

    Uusi-Seelantilainen Icebreaker on johtava merinovillaisten ulkoiluun ja vapaa-aikaan suunniteltujen vaatteiden valmistaja maailmassa. Sen käyttämä villa tulee pieneltä, erittäin korkeat laadulliset ja eettiset vaatimukset täyttävältä joukolta uusi-seelantilaisia lampaankasvattajia. 

    Icebreaker tuomitsee ehdottomasti villantuotannon, jossa lampaisiin kohdistetaan ns. mulesing-tekniikkaa.

    Icebreakerin kantavana ajatuksena on luonnonmukaisuus. Icebreakerin vaatteet ovatkin oivallinen vaihtoehto synteettisistä materiaaleista valmistetuille retkeily- ja ulkoiluvaatteille. Icebreakerin merinovillasta valmistetut vaatteet ovat tiheään kudottuja, iholle miellyttävän tuntuisia ja hajuja sitomattomia – ominaisuus, jota arvostaa etenkin olosuhteissa, joissa vaatteita ei ole mahdollista pestä päivittäin.

    Partioaitta on ensimmäinen Icebreaker-tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa. Liikkeistämme löydät suuren valikoiman Icebreaker-merinovillatuotteita mm. merinovillakerrastot ja alusasut sekä tuotteiden pitkäaikaisen myynnin kartuttaman tuotetietämyksen.

    Lue englanniksi Icebreakerin ympäristövastuusta.

    Lue lisää
    Uutuuksia Icebreakerilta 
    Katso muita Icebreaker tuotteita

    Myymälässä Saariselkä saatavilla (6586.79 km)

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite