Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Yhteistyö ja sponsorointi

    Yhteistyö Partioaitan kanssa

    Jos olet lähdössä mielenkiintoiselle reissulle, haluat blogiyhteistyötä tai sinulla on muu hyvä yhteistyöehdotus, kuulemme sen mielellämme. Olemme kiinnostuneita tukemaan erilaisia projekteja ja tekemään yhteistyötä niin, että kumpikin osapuoli hyötyy.

    Saamme paljon yhteistyöehdotuksia ja yhteydenottoja, joten mitä tarkemmin esität asiasi meille, sitä paremmin pystymme vastaamaan sinulle ja sitä todennäköisemmin yhteistyö voidaan aloittaa. Myös mitä aikaisemmin ennen projektin alkua tai reissulle lähtöäsi otat meihin yhteyttä, sitä paremmin pystymme valmistautumaan ja auttamaan.

    VÄHINTÄÄN NÄMÄ TIEDOT ON HYVÄ OLLA VIESTISSÄ:


    Mitä yhteistyötä haluat?
    Kerro projektistasi, seikkailustasi, aikataulusta, osallistujista, paikasta ym. Kerro myös hieman taustastasi ja mahdollisista aiemmista projekteista.

    Mitä me hyödymme yhteistyöstä?
    Kerro ehdotuksesi ja suunnitelmasi, miten Partioaitta hyötyy yhteistyöstä. Mitä paremmin pystyt osoittamaan myös Partioaitan hyötyvän projektistasi, sitä varmemmin olemme sitä tukemassa.

    Näkyvyys?
    Missä ja miten projektisi näkyy? Sanomalehdet, blogi, sosiaalinen media, videokanava jne, missä Partioaitta saa näkyvyyttä yhteistyön tiimoilta? Blogin kävijämäärätiedot ja mahdolliset demografiset tiedot lukijoista ovat tervetulleita.

    Kuinka voimme auttaa?
    Jos olet pyytämässä varustesponsorointia, lähetä mahdollisimman tarkka lista mitä tuotteita tai minkälaisia tuotteita haluat meiltä. Pelkkä "varustesponsorointi" yleisesti ei johda usein mihinkään.

    Lähetä hakemuksesi partioaitta@partioaitta.fi ja otsikoi se Yhteistyöehdotus.

    Tuki partiolaisille

    Partioaitalle partiotoiminta on edelleen erittäin tärkeä asia. Myönnämme 10 % alennuksen kaikista tuotteista partiolaisille. Myymälässä saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttia, ja verkkokaupassa saat alennuksen rekisteröitymällä verkkokauppaamme. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään jäsennumeroasi.

    Tuki Suomen ladun jäsenille

    Suomen Latu on samalla tärkeällä asialla kuin Partioaittakin, innostamassa ja mahdollistamassa ihmisiä ulkoilemaan. Myönnämme 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista Suomen Ladun jäsenille. Myymälässä saat alennuksen näyttämällä jäsenkorttia, ja verkkokaupassa saat alennuksen rekisteröitymällä verkkokauppaamme. Rekisteröinnin yhteydessä kysytään jäsennumeroasi.

    PARTIOAITTA TEKEE TAI ON TEHNYT YHTEISTYÖTÄ MM. SEURAAVIEN HENKILÖIDEN KANSSA:

    Pata Degerman

    Löytöretkeilijä Patrick "Pata" Degerman on valloittanut vuoria, käynyt paikoissa joissa kukaan ei aiemmin ole käynyt, seikkaillut aavikoilla ja sademetsissä. Hän on seikkailun todellinen ammattilainen ja asiantuntija, jolta löytyy vinkki ja neuvo tilanteeseen kuin tilanteeseen. Partioaitta ja Pata jatkavat 2015 alkanutta yhteistyötään myös 2017 ja innolla odoamme uusia yhteisiä seikkailuja.

    Teemu Suominen

    Mm. Soberismia-blogistaan ja -kirjastaan tuttu entinen alkoholisti Teemu Suominen on nykyään ammattiulkoilija, joka suorittaa niin kutsuttua Seven Summits -haastetta, eli tavoittelee jokaisen mantereen korkeinta huippua vuoteen 2024 mennessä. Vuoristoreissujen ohessa Suominen opiskeli eräoppaaksi ja vetää nykyään 365 Klubin retkiä ja vaelluksia. Vapaa-ajallaan Teemu seikkailee pitkin pohjolan luontoa ja kirjoittaa matkoistaan blogia mm. Partioaitan sivuille.
    Teemu somessa: Instagram | Teemu Ihan Pihalla | Soberismia-blogi 

    Eeva Mäkinen

    Eeva Mäkinen on eräoppaaksi opiskeleva valokuvaaja. Yli 60 maassa vierailun jälkeen on aika keskittyä kotimaan kauneuteen ja koluta erämaan polkuja välillä yksin ja välillä kurssikavereiden tai muiden valokuvaajien kanssa. 
    Eeva somessa: Blogi | Facebook | Instagram

    Frida Pelin

    Frida Pelin on luokanopettaja joka myös nauttii seikkailuista vapaa-ajallaan. Talvisin sukset vievät hiihtomatkoille, ja viimeiset hiihtovaellukset ovat suuntautuneet jäätiköille Islantiin sekä Huippuvuorille. Kesävaellus heinäkuussa 2016 vei Laugavegur-vaellusreitille Islannissa. Viikon vaellus on vain pieni osa isoa kokonaisuutta, johon kuuluu reissun suunnittelua, valmistautumista, sekä reissun jälkeistä varustearvostelua. Frida harrastaa vaellusta, melontaa, purjehdusta, laskettelua ja hiihtovaellusta. Voit lukea Fridan seikkailuista ja tuotetesteistä blogissamme.
    Frida somessa: Blogi | Instagram | Facebook

    Otto Eskelinen

    Itiksen myymälän Otto toimii myös oppaana Mandala Travelille. Hän kirjoittaa Partioaitan blogiin vaelluksesta Mount Everestin perusleirille. Blogissa hän jakaa käytännön kokemuksiaan ja mitä huomioida Nepaliin vuoristovaellukselle lähtiessä.

    Lue blogia

    Huima Travel

    Täydellinen irtiotto, hyppy pois oravanpyörästä, suuri unelma. Toimittaja Malla ja valokuvaaja Mikko irtisanoutuivat töistään, luopuivat asunnostaan ja myivät suuren osan omaisuudestaan. Nyt he reissaavat ympäri maailmaa pienellä budjetilla seikkailuja etsien. Tavoitteena on oppia hidastamaan ja nauttimaan jokaisesta hetkestä. Partioaitta lähti tukemaan unelmaa ja antoi matkaan varusteet, joiden avulla pari selviää kaikenlaisissa olosuhteissa kelistä ja majapaikan tasosta riippumatta. Blogissaan Malla ja Mikko kertovat rehellisesti, mitä unelman toteuttaminen vaatii ja millaista elämä tien päällä oikeasti on.
    Huima Travel somessa: Blogi | Instagram | Facebook | Youtube

    GEOTRIP'17

    15 maata geokätköillen maailmanennätysajassa. Geotrip’17 on neljän hengen geokätköiljäporukka: Harjus, Rimaju, Weellu ja Wesbridge. He ovat olleet ystäviä keskenään jo lähemmäs kymmenen vuotta. Geokätköily oli alkuun kaveruksia yhdistänyt tekijä, joka toi heidät yhteen. Ja nyt on taas aika lähteä yhdelle georeissulle: varmasti kaikkein haastavimmalle ja ikimuistoisimmalle. He aikovat kiertää 15 Euroopan maata ja tehdä maailmanennätysajan (22 tuntia 25 minuuttia) geokätköilyssä. He kirjoittivat Partioaitan blogiin geokätköilyn lyhyen oppimäärän.
    Geotrip somessa: Blogi | Facebook |Twitter

    Soile Mutikainen

    Frisbeegolfin pelaaja Soile Mutikainen kiertää ahkerasti kilpailuja ja on innokas alan harrastaja. Partioaitta on mukana tukemassa Soilen vuoden 2017 kilpailuja sponsoroiden vaatteita ja kengät hänelle. Soile veti myös klubiretken ja opasti klubilaisia frisbeegolfin perusteisiin. Soile on kirjoittanut Partioaitan blogiin kaksi kirjoitusta: Näin aloitat frisbeegolfin ja Kun frisbeegolf vie mukanaan - varusteet ja vinkit.

    Fox Marttinen

    Fox lähtee yrittämään Appalachian Trailin läpivaellusta maaliskuussa 2017 ja Partioaitta on mukana tukemassa yritystä. Yhdysvaltain itärannikolla sijaitseva reitti on 3500 km pitkä ja sen kävelemiseen kuluu keskimäärin puoli vuotta. Miksi lähteä näin pitkälle vaellukselle? Fox haluaa koetella henkisiä ja fyysisiä rajojaan sekä samalla nauttia luonnossa liikkumisesta. Partioaitta antoi eri kenkiä Foxilla mukaan matkalle ja näin saamme arvokasta tietoa kuinka kengät kestävät ja sopivat todella pitkälle reissulle.
    Fox somessa: Youtube | Twitter

    AALTO-YLIOPISTON MAISTERIOPISKELIJOIDEN KESTÄVÄN EKOTURISMIN PROJEKTI MEKSIKOSSA

    Partioaitta oli mukana tukemassa Aalto-yliopiston maisteriopiskelijoiden kestävän ekoturismin projektia (Sustainable Global Technologies) Meksikossa. Partioaittaa oli luontevaa kysyä yhteistyökumppaniksi, sillä yksi osallisista on Partioaitassa töissä ja tiesi Partioaitan jakavan samoja arvoja kuin mitä projektikin, luonnosta huolehtimista, kestävää kehitystä sekä ekologisuutta.

    Projektin sivut | Facebook

    Silja Minkkinen

    Silja Minkkinen, 22-vuotias videokuvaaja, editoija sekä elokuvaleikkauksen opiskelija, mutta ennen kaikkea seikkailija. Kesällä 2016 Silja pyöräilee Kööpenhaminasta Barcelonaan, yli 2500 kilometrin pituisen matkan. Silja ei ole koskaan pyöräillyt yli 50 kilometrin pituista matkaa, ja hän aikoo haastaa itsensä täysin uudella tavalla. Silja kuvaa itsensä ylittämisestä, yksin matkustamisesta ja budjettimatkailusta dokumentin. Tavoitteena Siljalla on testata itseään ja puhua kaikki ajatuksensa kameralle päiväkirjan kirjoittamisen sijaan. Hän haluaa myös kokeilla, miltä tuntuu matkustaa täysin omien voimiensa varassa ja olla kesken omien ajatustensa kanssa. Keskiviikkona 8.6. alkaa Siljan tähän astisen elämän haastavin matka, jota voi seurata Partioaitan blogista sekä instagramista @siljaminkkis, hashtagin #siljagoescycling alta.

    Katso dokumentti Youtubessa
    Lue Siljan matkakertomusta blogistamme.
    Siljan Instagram

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite