Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Teemu Suominen ja Partioaitta yhteistyöhön

        18.12.2015

        Partioaitta on solminut yhteistyösopimuksen Soberismia-blogin kirjoittajan Teemu Suomisen kanssa.

        Entinen musiikkialan ammattilanen ja alkoholisti Teemu Suominen, 36, raitistui syksyllä 2012. Vaikeaa masennusta sairastanut Suominen alkoi päähänpistona ja terapeuttisessa merkityksessä kirjoittaa itselleen päiväkirjaa matkastaan kohti parempaa elämää.

        Kahta vuotta myöhemmin, kiivettyään omituisten sattumusten kautta raittiina ja terveenä miehenä Euroopan korkeimman vuoren Elbrusin huipulle hän päätti julkaista kokemuksensa ja päiväkirjansa kovissa kansissä. Hauskasti ja leppoisan itseironisesti kirjoitettu Soberismia - Kalliosta kukkulalle on ollut arvostelumenestys kuvatessaan kolmekymppisen miehen uutta elämää selvin päin ja kirja kertoo avoimesti ja ronskinkin huumorin sävyttämänä mitä ihmisen mielessä tapahtuu tämän taistellessa omia demonejaan vastaan, apunaan mm. raitis ulkoilma.

        Suomisen päiväkirjasta tehtyä blogia on luettu jo yli 500 000 kertaa ja se on valittu Suomen parhaiden blogien joukkoon (HS Kuukausiliite 1/2014). Tällä hetkellä eräoppaaksi opiskeleva Suominen kiipeää niin kutsuttua Seven Summitsia tavoitteenaan huiputtaa kaikkien maanosien korkeimmat vuoret vuoteen 2024 mennessä.

        Partioaitta on ylpeänä ja innokkaana mukana tukemassa Teemun ponnisteluja maailman korkeimpien vuorien huiputtamisessa ja retkiä lähimetsissä Suomessa. Yritysesittelystämme kopioitu teksti toiminta-ajatuksestamme: Tavoitteemme on edistää ulkoilua ja hyvinvointia tarjoamalla laadukkaita tuotteita käyttöösi. Vetoomuksemme sinulle: "Tee jokaisesta päivästä seikkailu". Tämän voi toteuttaa hyvinkin helposti. Voit aloittaa kävelylenkillä tai pitämällä lounastaukosi puistossa - riittää, että olet ulkona. Olet perillä.

        Lue Teemun Soberismia-blogia.
        Lue Teemun Luontoilmiö-blogia.
        Käy tykkäämässä Teemun Facebook-sivusta Soberismia.

        Osta Teemun Soberismia-kirja verkkokaupastamme tai myymälöistä.

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite