Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Partioaitta lahjoittaa 1946 euroa Baltic Sea Action Groupille vuonna 2016

        13.1.2017

        Partioaitta lahjoittaa 1946 € Itämeren suojeluun

        Lahjoitus annetaan Itämeren suojelun uranuurtajalle Baltic Sea Action Groupille. Vuoden 2016 aikana saimme yhdessä kerättyä 1946 euroa Itämeren suojeluun DROPP-pullojen myynnillä ja Facebookissa järjestetyillä huutokaupoilla. Kiitos kaikille osallistuneille! Jatkamme Baltic Sea Action Groupin tukemista myös vuonna 2017.

        Baltic Sea Action Group (BSAG) on 2008 perustettu puolueeton säätiö, joka tuo yhteen kaikki Itämeren pelastamiseksi tarvittavat toimijat, myös korkeimmalla poliittisella tasolla. BSAG tekee rakentavaa, ratkaisukeskeistä yhteistyötä eri viranomaisten sekä yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa.

        ”Ravinnepäästöt Itämereen loppuvat sitten, kun ruoantuotannossa arvokkaat ravinteet kierrätetään maataloudesta ja jätevedenpuhdistamoilta turvallisesti”, toteaa BSAG:n asiamies Mathias Bergman. ”DROPP.n ja Partioaitan lahjoitus mahdollistaa osaltaan, että työ tämän järjestelmämuutoksen eteen jatkuu yhdessä edelläkävijäyritysten, tutkijoiden ja päätöksen tekijöiden kanssa”, Bergman jatkaa. ”Sitäpaitsi DROPP on esimerkki, että vilpitön työ yhteisen hyvän eteen tuottaa muutakin kuin rahaa; uusia yhteistyökuvioita ja innostusta tarvitaan aina!”, Bergman kiittää.

        DROPP on vuonna 2014 perustettu yhteiskunnallinen yritys, joka lahjoittaa koko voittonsa Itämeren suojeluun. DROPP-juomapullo on ollut Partioaitan valikoimassa toukokuusta 2015 lähtien. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5,00 € Itämeren suojeluun. DROPP on myös tuonut markkinoille lähde- ja kivennäisveden, joka löytyy jo lähemmäs 200 jälleenmyyjältä ja on yhteensä kerännyt yli 55 000 euroa Itämeren suojeluun.

        SIGG DROPP -pullot

        Partioaitta toi 2015 keväällä myyntiin DROPPin suunnittelemat juomapullot, joista jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5 euroa Baltic Sea Action Groupin Itämeren suojeluun. Vuonna 2016 DROPP –juomapulloja myytiin 168 kappaletta ja lahjoitusvaroja on kerätty 840 euroa. Kiitos kaikille pullon ostaneille ja Itämeren suojelua tukeneille asiakkaille!

        Lue tarkemmin DROPPin ja Partioaitan yhteistyöstä

        Huutokaupat Facebookissa

        Partioaitan Facebook-sivuilla järjestetyt huutokaupat ovat tuottaneet yhteenä 1106 euroa Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työn hyväksi vuonna 2016. Haluamme kiittää kaikkia huutokauppaan osallistuneita!

        Vuoden 2016 aikana järjestetiin 16 huutokauppaa. Näissä saimme kerättyä 1106 euroa, jonka lahjoitamme lyhentämättömänä Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työhön. Huutokaupat jatkuvat vuonna 2017!

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite