Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Tiedote 28.2.2019

        Partioaitta lahjoittaa 1181 euroa Itämerelle

        Kiitos asiakkaillemme vaikuttamisesta Itämeren hyvinvointiin! Partioaitta lahjoittaa yhteensä 1181 euroa Itämeren hyväksi 263 myydystä DROPP x SIGG -kestojuomapullosta. Lahjoitus annetaan Baltic Sea Action Groupille, joka tekee vaikuttamistyötä puhtaamman Itämeren puolesta ja edistää muun muassa Itämeri- ja ilmastoystävällistä maanviljelyä.

        Baltic Sea Action Group panosti viime vuonna Carbon Action -hankkeeseen, joka toteutetaan yhdessä Ilmatieteenlaitoksen kanssa. Vuonna 2018 yhteensä 113 maanviljelijää tuli mukaan käänteentekevään hankkeeseen. Hankkeessa viljelijät oppivat Itämeri- ja ilmastoystävällisestä maanviljelystä ja soveltavat sitä omilla tiloillaan. Tavoitteena on Itämereen valuvan ravinnekuorman pieneneminen ja hiilidioksidin sitominen viljelysmaahan. Miksi juuri viljelijät ovat ratkaisevassa asemassa Itämeren suojelussa, BSAG:n viestintäkoordinaattori Anna Klemelä?

        "Oikeanlaisilla viljelymenetelmillä maatalousmaa saadaan hiilen lähteestä hiilinieluksi. Hiiltä sitova maaperä on usein myös ominaisuuksiltaan sellainen, että se pidättää ravinteita tehokkaasti, mikä vähentää ravinnekuormitusta vesistöihin," Klemelä kertoo.

        DROPP on vuonna 2014 perustettu yhteiskunnallinen yritys, joka lahjoittaa koko voittonsa Itämeren hyväksi. Jokaisesta myydystä isommasta DROPP x SIGG -kestopullosta lahjoitetaan 5 euroa ja pienestä kestopullosta 3 euroa. Kestopullojen lisäksi DROPP on tuonut markkinoille DROPP lähdeveden ja kuplivan lähdeveden. Tähän mennessä DROPP Water on kerännyt yli 100 000 euroa Itämerelle.

        Lue lisää: www.droppwater.fi

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite