Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Tiedote 19.11.2018

        Black Friday jakaa jälleen kaupan alan toimijoita – Partioaitta kerää varoja ympäristölle

        Black Friday on monille kaupoille yksi vuoden suurimmista yksittäisistä myyntipäivistä. Valtavasta myyntipotentiaalista huolimatta osa yrityksistä ryhtyy tänäkin vuonna vastakampanjaan. Partioaitta kerää varoja ympäristön hyväksi ja kannustaa ostamisen sijaan huoltamaan tai lainaamaan varusteita.

        Black Friday -alennuspäivä 23.11. vauhdittaa joulumyynnin avausta ja saa valtavat määrät kuluttajia ostoksille. Myyntipotentiaalista huolimatta jo viime vuonna nähtiin useita vastareaktioita vähittäiskaupan alalla. Ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut Partioaitta viettää toistamiseen vihreää perjantaita, jossa alennusten sijaan kerätään lahjoitussummaa ympäristön hyväksi.

        ”Alennusmyyntien sijaan maksamme tänäkin vuonna korotettua ympäristöbonusta. Kaikista perjantain ostoksista lahjoitamme 5 % ympäristöbonukseen, joka jaetaan vuoden lopussa Partioaitan 365-klubilaisten äänestämien kohteiden kesken. Black Friday on monelle kauppiaalle tervetullut piristysruiske, mutta yhden marraskuisen perjantain sijaan me mietimme, mitä voimme tehdä pitkäjänteisesti tulevien syksyjen eteen,” kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.

        Ympäristöbonus on osa Partioaitan kanta-asiakasohjelmaa 365-klubia, jonka jäsenten ostoksista maksetaan normaalisti 1 % ympäristön hyväksi. Black Fridayn ajan bonusta maksetaan korotetusti kaikkien asiakkaiden ostoista. Edellisvuosien bonuksella on tuettu useita hankkeita kuten saariston ja Itämeren puhtaanapitoa sekä lasten, nuorten ja vanhusten luonnossa liikkumista.

        Uudenlaiset Black Friday -tarjoukset – lainaa, huolla ja kunnosta

        Black Friday on tänä vuonna paljon muutakin kuin alennusprosenttikilpailuja. Esimerkiksi Partioaitta on nostanut kampanjaansa mukaan kanta-asiakkailleen suunnatun retkeilyvarusteiden ilmaisen lainauspalvelun. Lisäksi ketjun myymälöissä on vapaassa käytössä huoltopisteet, joissa jokainen voi käydä maksutta vahaamassa retkeilytakkinsa tai huoltamassa kenkänsä. Kampanjassa on mukana myös Partioaitan Vihreämpi valinta -tuotteet, joiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen.

        ”Ensimmäinen neuvomme on, että osta vain tarpeeseen. Kun tarve on, suosittelemme valitsemaan laatua. Laadukkaat vaatteet ja varusteet kestävät oikein huollettuna pitkään ja se on ekoteko parhaimmillaan. Uusien hankintojen kohdalla kannattaa tutustua myös tuotteiden taustaan. Yhä useammat tuotevalmistajat käyttävät tuotteissaan luonnonmukaisia ja kierrätettyjä materiaaleja. Kuluttajilla on valta valita, joten käytetään sitä viisaasti,” muistuttaa Ehrnrooth.

        Partioaitan Vihreämpi perjantai -kampanjan sivu: www.partioaitta.fi/black-friday

        Lisätietoja:

        Nina Ehrnrooth, toimitusjohtaja, nina.ehrnrooth@partioaitta.fi, +358 40 5800 374

        Partioaitta

        Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. Suomen 19 myymälää ja verkkokauppa sekä niiden osaava henkilökunta tarjoavat laadukkaita tuotteita alan johtavilta brändeiltä. Partioaitta on palkittu vuonna 2018 sekä alansa vastuullisimpana brändinä (Sustainable Brand Index 2018) että alansa arvostetuimpana brändinä (Brändien arvostus 2018). Partioaitta noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvioihin – Laatu, Luonto, Palvelu, Osaaminen ja Valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compactin periaatteisiin. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä.

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite