Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Talviretki Nuuksioon

    Talvi on ulkoilun hienointa aikaa! Upea valkoinen Suomen luonto, pimeä luminen metsä ja lämpöä räiskivä nuotio. Lämmin kuppi kaakaota, raitis ilma ja hyvä seura, niistä on viikonloppu metsässä tehty!

    365 Klubi järjestää Teemu Suomisen johdolla yön yli kestävän talviretken Nuuksioon 14.-15. maaliskuuta 2020. Viikonlopun aikana liikutaan talvisessa maastossa, opetellaan talviretkeilyn saloja ja nukutaan iltanuotion päätteeksi ulkona teltoissa lumisen metsän syleilyssä. Viikonloppu Nuuksiossa on oiva tapa aloittaa tutustuminen talviretkeilyyn turvallisesti ja nauttia hyvästä seurasta kauniissa Suomen luonnossa.

    Talviretkeilyn salat
    Talviretki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille. Matkan varrella opetellaan talvivaelluksilla tarpeellisia taitoja ja käydään läpi vinkkejä, joiden avulla kukin uskaltaa lähteä nauttimaan ulkoilusta kylmempinäkin vuodenaikoina.

    Retken opas Teemu Suominen on kokenut talviretkeilijä ja hän jakaa omia kokemuksiaan kylmissä olosuhteissa liikkumiseen ja niistä nauttimiseen (tutustu oppaaseen tarkemmin »). Retken tavoitteena onkin, että jokainen osallistuja omaisi viikonlopun jälkeen riittävät taidot itsenäiseen talvisen ajan ulkoiluun. Jos taas taidot jo takataskusta löytyvät, voi mukaan lähteä nauttimaan hyvästä seurasta ja talvisen luonnon tunnelmasta muiden klubilaisten kanssa.

    Ohjelma
    Tapaamme Nuuksion kansallispuistossa Haukkalammen opastuvalla lauantaina 14.3. klo 11:00 ja palaamme samaan paikkaan seuraavana päivänä iltapäivään mennessä. Vaellamme viikonlopun aikana noin 20-kilometrisen lenkin Nuuksion metsissä ja leiriydymme Iso-Holman tulipaikalle iltanuotion ääreen lettujen paistoon ja talviyön viettoon.

    Jokaisella osallistujalla tulee olla omat varusteet mukanaan ja kyky kantaa ne itse läpi viikonlopun. Tarkempi varustelista jaetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen vaellusta ja varusteita voi myös tarvittaessa lainata 365 Klubin lainaamosta.

    Tervetuloa mukaan!

    Paikka: Nuuksion kansallispuisto
    Ajankohta: 14.-15.3.2020
    Maksimi osallistujamäärä: 20 klubilaista
    Ikäraja: 15 vuotta, alle 18-vuotiaat vanhempien seurassa
    Hinta: 120 €, sisältää alv., oppaan palvelut ennen ja vaelluksen aikana sekä nokipannukahvit ja letunpaiston iltanuotiolla, muilta osin osallistujat vastaavat ruokailuistaan itse.
    Vakuutus: Osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus

    Maksu- ja varausehdot:
    Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä saapuvalla laskulla, maksuaikaa on kaksi viikkoa. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua peruutustapauksessa yleensä palauteta.

    Autamme mielellämme kimppakyytien järjestämisessä paikan päälle, kunhan osallistujalista on kasassa.

    Lisätietoa retkestä antaa Teemu Suominen sähköpostitse osoitteessa teemu@metalheim.fi

    Ilmoittaudu viimeistään 29.2.2020 mennessä!

    Tarkempi retkikuvaus ladattavissa tästä »tutustu oppaaseen tarkemmin »
    • Talviretki Nuuksioon Haukkalampi - Nuuksio

    Tapahtuman tiedot

    Päivämäärä
    14.03.2020
    -
    15.03.2020
    Tapahtuman tyyppi
    Vaellus
    Tapahtumanpaikka
    Haukkalampi - Nuuksio
    Haukkalammentie 32
    02820 Espoo
    Suositukset 

    Lisää tapahtumia

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite