Merkkiehdotukset

    Kategoriaehdotukset

      Hakuehdotukset

        Tuotteet

        Nastakengät

        Nastakengät ovat hyvä valinta talven liukkaimpiin keleihin niin maastossa kuin kaupungissakin. Yksi tunnetuimmista nastakenkäbrändeistä on Icebug, jolta löydät useita laadukkaita ja tyylikkäitä vaihtoehtoja valikoimastamme. Kannattaa tutustua myös pitopohjakenkiin sekä kenkien liukuesteisiin, jotka on helppo asentaa omien talvikenkien päälle.

        Nastakengät tuovat pitoa liukkaalla

        Nastakengät ovat monen valinta liukkaille keleille eikä syyttä. Ne auttavat pysymään pystyssä paremmin ja helpottavat täten kulkemista jäisellä maalla pohjassa olevien nastojen ansiosta. On hyvä huomioida, että nastakengät voivat jättää jälkiä sisätiloissa lattiaan ja ne yleensä pitävät myös melkoista ääntä lattialla kävellessä.

        Nastalenkkarit ja nastajuoksukengät

        Nastalenkkarit ja nastajuoksukengät ovat talvijuoksijan ehdottomat varusteet. Nastajuoksukengät helpottavat pystyssä pysymistä talvisilla poluilla ja tuovat pitoa.

        Nastakenkien valinta

        Nastakenkiä harkitessa kannattaa miettiä millaista pitoa tarvitset sekä millaiseen käyttöön kengät tulevat. Jos mietit nastakenkien ja kitkakenkien, eli toiselta nimeltään pitopohjakenkien, välillä, tutustu nastat vai kitkat -oppaaseemme alla olevasta linkistä.

        Pähkinänkuoressa näiden kahden ero on kuitenkin siinä, että pitopohjakengissä ei ole jälkiä jättäviä nastoja ja niitä voi pitää sisätiloissa. Nastakengissä on nimensä mukaan nastat, jotka voivat jättää jälkiä lattiaan, mutta niissä on parempi pito. Kolmas vaihtoehto on erilliset nastat ja liukuesteet, jotka voi laittaa tavallisiin talvikenkiin.

        Valitako nastat vai kitkat? »

        Lue lisää

        double-arrows-up
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
        Uutiskirjeen tilaaminen

        Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite