Suomessa valmistettu fileointivetsi
Fileointiveitsi, joka soveltuu fileoimisen lisäksi myös muuhun leikkuuseen keittiössä. Sopii niin ammattilaiselle, kuin aloittelijallekin.
Roselli Wootz UHC-teräksestä valmistetun terän ansiosta veistä ei tarvitse teroittaa usein, vaan se säilyttää teränsä pitkään. Kaikki Astrid-sarjan veitset kannattaa pestä yksilöllisesti ja on kuivata huolellisesti, välttäen pesukoneeseen laittamista. Veitsen kahva on lämpökäsiteltyä, pellavaöljyttyä koivua, joka pysyy kädessä märkänäkin ja sen mukana tulee pellavaöljytty koivuteline.
- Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
- Veitsessä käytetyt materiaalit Suomesta
- Terä vahvaa, Rosellin kehittämää ylihiiliterästä
- Kahva pellavaöljyttyä koivua
- Mukana pellavaöljytystä koivusta valmistettu teline