Merkkiehdotukset

  Kategoriaehdotukset

   Hakuehdotukset

    Tuotteet

    Toimitusehdot

    • Toimitamme tuotteet Suomessa PostNordin välityksellä.
    • Yli 150 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti kaikkialle Suomeen.
    • HUOM! Alle 18-vuotiaiden tilaajien tulee saada huoltajien suostumus tilaukselle.

    NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

    Paketti toimitetaan valitsemaasi Partioaitta-myymälään. Saat sähköpostitse tiedon, kun tilaus on noudettavissa. Säilytämme tilauksia myymälässä 30 vuorokautta, minkä jälkeen tilaus katsotaan perutuksi ellei asiakkaan kanssa ole sovittu toimitusajan muutoksesta.

    HUOM! Noudettaessa etukäteen maksetun tilauksen myymälästä sinulla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus. Henkilötodistus vaaditaan sinun turvallisuutesi vuoksi, jotta voit olla varma ettei maksamaasi tilausta pääse noutamaan kukaan muu.

    Mikäli tilauksen noutaa toinen henkilö kuin tilauksen tekijä, tulee paketin noutajalla olla mukanaan valtakirja joka oikeuttaa paketin noutamisen. Voit ladata valtakirjapohjan tästä: Lataa valtakirja »

    POSTNORDIN KULJETUSTAVAT

    NOUTO POSTNORDIN NOUTOPISTEESTÄ 

    Toimitus- ja käsittelykulut 3,00 euroa
    PostNord MyPack Collect -pakettipalvelu toimittaa tilauksesi nopeasti ja turvallisesti lähimpään noutopisteeseesi tai pakettiautomaattiin. Noutopisteitä on Suomessa noin 1 600 ja niitä ovat mm. Matkahuollon toimipisteet ja useat K-Marketit, R-kioskit ja Tokmanni-myymälät sekä Pakettipiste-automaatit. Kun paketti on toimitettu, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai kirjeellä. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi. Pakettiautomaatti toimitustapa on käytettävissä paketeissa, joiden mitat ovat maksimissaan pituus 150 cm sekä enimmäispituus + ympärysmitta 300 cm. Tätä suuremmissa paketeissa käytämme muita toimitustapoja. Klarna-maksuvaihtoehtoa ei voi käyttää yhdessä PostNordin pakettiautomaatti-toimitustavan kanssa. Katso lähin noutopisteeseesi tästä »

    TOIMITUS KOTIIN SOVITUSTI

    Toimitus- ja käsittelykulut: 8,90 euroa
    MyPack Home -palvelun avulla vastaanottaja voi itse valita toimituspäivän sekä ne aikavälit, joiden aikana paketti voidaan toimittaa. Vastaanottaja saa ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse ensimmäistä mahdollista toimitusajankohtaa edeltävänä päivänä. Tämä edellyttää, että olet kirjautuessasi ilmoittanut yhteystiedoissasi matkapuhelinnumerosi. Samalla saat linkin sivulle, jossa voit valita eri toimitusvaihtoehtojen väliltä. Ennakkoilmoituksessa voidaan tarjota myös muita toimitusvaihtoehtoja, kuten toimitus ilman kuittausta. Joillakin alueilla myös nouto terminaalista tai noutopisteestä on mahdollinen.

    TOIMITUSAIKA

    Normaali toimitusaika on 1-6 arkipäivää, ruuhka-aikoina kuten alennusmyyntien aikaan toimitusaika voi olla hieman pidempi. Osa Fjällräven, Primus, Hanwag, Royal Robbins ja Brunton tuotteista toimitetaan päävarastolta, jolloin toimitusaika on 6-7 arkipäivää.
    Saatavuustiedot verkkokaupassamme pitävät yleensä hyvin paikkansa. Jos kuitenkin tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, saattaa toimitusaika olla pidempi. Tällöin otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.
    Voit seurata toimituksen etenemistä lähetystunnuksen avulla PostNordin sivulla: PostNordin lähetysseuranta

    TOIMITUS SUOMEN ULKOPUOLELLE

    Toimituksissa Suomen rajojen ulkopuolelle toimitus- ja käsittelykulut ovat aina 25 euroa. Valitettavasti emme toimita Ahvenanmaalle.

    30 PÄIVÄN PALAUTUS- JA VAIHTO-OIKEUS

    Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet 30 päivän aikana. Ohjeet tuotteen palauttamiseen tai vaihtamiseen löytyvät täältä.

    Suosituimmat tuotemerkit

    Uutiskirjeen tilaaminen

    Melkein valmista. Klikkaat nyt enää vain sähköpostitse saamaasi vahvistuslinkkiä!
    Uutiskirjeen tilaaminen

    Ole hyvä ja kirjoita oikea sähköpostiosoite